Franklin Covey Akadémia: A megvalósítás 4 alapszabálya

Workshop - 4DXOS applikációval

A megvalósítás 4 alapszabálya hatványozottan megnöveli a szervezetek célmegvalósítási képességét – a mindennapok forgószelének közepette biztosítva a legfontosabb célokra fókuszáló működést. A megvalósítást a célok elérésbe bevont résztvevők által egyszerűen kezelhető, világ szinten egyedülálló, speciális 4DX OS online rendszer támogatja.

A mai munkaerőhiányos időkben a best practice alapú 4DX bevezetése a belső tartalékaik aktiválásával teszi eredményesebbé a cégeket. Ezáltal hazai szervezetek ezrei tudják erőforrásaikat hatékonyabban és versenyképesebben kihasználni, kitűzött céljaikat évről évre elérni.

2018. február 07. -
2018. február 08.
és 2018. március 7. 9:00 - 17:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
HOLIDAY BEACH BUDAPEST HOTEL

Főbb témakörök

A program vezetője:  BÓDOG NORBERT, tréner-tanácsadó, FranklinCovey Magyarország

 

A 4DX egy olyan online segédlettel ellátott program, amely bevezetése után intézményesíti a csapatok életébe a legfontosabb célokra való fókuszálást ahelyett, hogy pusztán a szokásos módon végeznék a mindennapi munkájukat. Eléri, hogy a csúcsteljesítők „best practiceit” a legtöbben átvegyék és ezen keresztül drasztikusan megnöveli a szervezetek célmegvalósítási képességét. Transzparens eredményjelzőivel és egy csak a célok eléréséről szóló heti megbeszélés rendszeren keresztül (ahol mindenki egyéni vállalásokat tesz) mindenkit játékba hív és jobb teljesítményre ösztönöz. Számos ügyfél eredményességében hozott jelentős változást és mi is ennek köszönhetjük kivételes mértékű növekedésünket.

 

Miért vall kudarcot a célok megvalósítása?

A FranklinCovey ezt a témát sok száz vállalat több ezer szervezeti

egységén tanulmányozta. A hétéves kutatás arra mutatott rá, hogy

a célmegvalósítás a napi működés biztosításáért

(amit forgószélnek nevezünk) tett óriási erőfeszítések között morzsolódik szét.

Ezek egymással versengve követelik az időnket, energiánkat és figyelmünket. Gondoljon olyan

célokra, vagy stratégiákra, amelyeket már látott semmivé válni!

Hogyan következett ez be? Nagy zajt csapva lett végük, vagy szép

csendben foszlottak szét a forgószélben”?

Az igazi kihívás tehát nem pusztán a cél megvalósítása, hanem a célnak a forgószél örvényében történő megvalósítása! Az elakadás négy fő okra vezethető vissza:

 1. A beosztottak nem ismerik világosan a célt. Kutatásunk szerint a munkavállalók csupán 15%-a ismeri ténylegesen a szervezetük legfontosabb céljait.
 2. A csapatok nem tudják, mit tehetnek a célok eléréséért. Nem világos számukra, melyek azok a kulcstevékenységek, amelyek a legnagyobb hatással vannak a célok elérésére. (Az emberek gyakran összekeverik a célirányos tevékenységet a buzgó szöszmötöléssel.)
 3. Az eredmények követésének hiánya. Kutatásaink szerint a legtöbb dolgozónak fogalma sincs, melyek a sikeresség valódi mutatói és se nem mérik, se nem követik a célok eléréséhez vezető konkrét tevékenységeket.
 4. A beszámolás hiánya. Kutatásunk szerint az emberek kevesebb mint 10%-a ad számot a vezetőjének legalább havonta a munkahelyi célok alakulásáról. Ezeket a kudarcokat nem könnyű elkerülni. Egyáltalán nem!

 

A stratégiai célok kiváló minőségű megvalósítása bármely szervezettől hihetetlen fegyelmet igényel. Ennek rendszeres megismétlése azonban még ennél is többet.

A célmegvalósítás kultúrájának kialakítása négy alapszabály beépítését jelenti.

 1. Koncentráljunk a létfontosságúra!

A kiváló megvalósítás a fókusz leszűkítésével kezdődik. Világosan meg kell határozni, mi az a cél, ami nélkül az összes többi célkitűzés elérése értelmét veszti.

 1. Dolgozzunk a sikerokozókon!

Az eredmények 80%-a a tevékenységek 20%-ából származik. A célok elérésének legjobb biztosítékai a 80/20 tevékenységek elvégzése. Ezeket a sikerokozókat kell meghatároznunk, majd mindenki egyéni vállalásában rögzíteni és következetesen nyomon követni.

 1. Vezessünk ösztönző eredményjelzőt!

Az emberek és a csapatok is másképp dolgoznak, amikor mérjük az eredményt. A jó eredményjelző pedig győzelemre motivál.

 1. Teremtsük meg a számonkérés ütemét!

A kiválóan teljesítők a gyakori, pozitív és saját maguk által irányított számonkérési kultúrában virágzanak igazán. Ott, ahol minden egyes csapat heti gyakorisággal rövid megbeszélést tart, ahol megünneplik a sikereket, elemzik a hibákat, és szükség esetén korrigálják a haladási irányvonalat.

 

A megvalósítás 4 alapszabálya workshop nem csupán a stratégiafejlesztésben támogatja a csapatokat, operációs rendszert is biztosít a legfontosabb célok következetes és ismétlődő megvalósításához. Képessé teszi a szervezet csoportvezetőit az átláthatóság és a kiszámítható célmegvalósítás fenntartására a következő eredményeken keresztül:

 • csapatok teljesítményének növelése
 • költséghatékonyság
 • munkatársi elkötelezettség
 • beszámoltathatóság kialakulása, fenntartása
 • hitelesebb ügyfélszolgálat
 • A munkahelyi hangulat jelentős javulása és a beszámoltathatóság kultúrájának kialakulása.

 

Ezzel az új online rendszerrel egyéni ritmusban vezetheti be a 4DX programot Az alapszabályok 4 egymásra épülő szinten jelennek meg.

 

Tanulás

Gyorsan beindul, és a tempó fokozódik. Ön és csapata elsajátítják a megvalósítás egyetemes alapelveit és kulcs-elemeit.

 

Bevezetés

15 év alatt több mint 2000 szervezetet támogattunk a bevezetésben. A csoda akkor történik, amikor lépésről-lépésre végigkísérjük minden alapszabály alkalmazását, megszűntetve a megvalósítás zavaró koplexitását.

 

Bevonás

A 4DX egyik legnagyobb erőssége a csapat bevonódása. Ehhez Önt és csapatát olyan gyakorlatokon vezetjük végig, melyek a legjobb válaszokhoz és legnagyobb elköteleződéshez vezetnek.

 

Működtetés

Egy dolog, hogy van megvalósítási tervünk. Más az, ha van egy működő megvalósítási folyamatunk is. A „Bevezetés” és a „Bevonás” szakasz eredményeit egy könnyen használható rendszerben rögzítjük és azt működtetjük a 4 alapszabály napi és heti szintű használatához.

 

 

A megvalósítás 4 alapszabálya operációs rendszer

„Ezt a rendszert azért hoztuk létre, mert az elmélet puszta átadásánál többet szerettünk volna tenni. A legfontosabb azt megtanulni, hogyan alkalmazzuk az alapszabályokat. Az elmélettől eljuttatjuk Önt addig, hogy képessé váljon a saját megvalósítási rendszerük működtetésére, miközben megspóroljuk Önnek az elmúlt 15 év azon próbálkozásait és hibáit, amelyeken mi már túl vagyunk.”

                                                                                                                      Chris McChesney

Biztosítsa csapata számára a szükséges tudást és eszközöket, hogy meg tudják valósítani a vállalat legfontosabb célkitűzéseit!

Ha szeretne A megvalósítás 4 alapszabálya nyílt képzésről több információt, keresse FranklinCovey kapcsolattartóját, vagy írjon az office@franklincovey.hu e-mail címre, hogy válaszolni tudjunk kérdéseire!

Részvételi díj

390.000 Ft/fő + Áfa /3 nap + ellátás: 25.800 Ft/fő + Áfa /3 nap 
A 3 nap dátuma: 2018. február 7-8. és 2018. március 7.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza

  • 2 nap csoportos jelenléti képzés
  • 1 nap megerősítő nap csoportos coachinggal
  • 1 fő számára egy éves 4DX OS szoftver Teljes funkcionalitású előfizetés
  • 1 munkafüzet műbőr mappában

és a reggeli frissítő, kávé és az ebéd költségét.

A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020