Közbeszerzési joggyakorlat 2021.

Közbeszerzés Szakmai Konferencia (Konferencia + Élő közvetítés)

A mindennapi közbeszerzési munkában egyre nagyobb szerepet kapnak a Közbeszerzési Döntőbizottság és az Európai Unió Bíróság döntései, melyek befolyásolják, kiegészítik a jogértelmezést. A számos jogesetből érdemes megismerni a legfontosabb európai eseteket és a legújabb trendeket, érdekességeket a hazai jogalkalmazás területéről a közelmúltból. Az előadások során lehetőség van egy-egy téma esetjogának megismerésére, melyek vélhetően a legnagyobb érdeklődésre tartanak számot.

2021. szeptember 20.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

▪ Alkalmassági kritériumok
▪ Kapacitást biztosító szervezet
▪ Hiánypótlás
▪ Felvilágosításkérés v számításhiba javítás
▪ Az ajánlaton belüli ellentmondások kezelése
▪ Az eljárást lezáró döntés közlése
▪ Bírálat
▪ Nemzeti eljárásrend
▪ Elektronikus eljárási cselekmények
▪ Dinamikus Beszerzési Rendszer
▪ Szerződés-módosítás
▪ Szerződés teljesítése
▪ Konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK ESETÉN

19.710 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése szeptember 15-ig beérkezik hozzánk.

 

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

  • A rendezvényközvetítés (webinárium) valós időben, MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás a következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes).
  • A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket. A webináriumba a rendezvény megkezdése előtt 30 perccel tud becsatlakozni.
  • Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

 

Széchenyi 2020