Köznevelés Szakmai Nap – Változások, tapasztalatok

2021. tavaszán és nyarán a nemzeti köznevelésről szóló törvény számos módosítása érintette az óvoda- és iskolakezdéssel kapcsolatos szabályokat. A különleges pedagógiai ellátásban részesülő gyermekekre, tanulókra vonatkozó új normák a nevelési-oktatási intézmények teljes körét átfogják, melyek igazgatási és foglalkoztatási vetülete egyaránt releváns. A parlament 2021 júniusában elfogadta a gyermekvédelmi tárgyú törvények módosításait, melyek az ágazati kerettörvényt is érintik. A 2021/2022. tanévben átalakul az országos mérések rendszere: új méréstípus, új lebonyolítási szabályok lesznek. Előadóink első kézből ismertetik a jogszabályi változásokat.

2021. szeptember 30.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

  • Az óvodai nevelésben történő kötelező részvétel alóli felmentés és a tankötelezettség halasztott megkezdésének új szabályai
  • Az óvodai jogviszony intézményesítésének anyagi jogi normái
  • A kiemelt figyelmet igénylő gyermekek, tanulók körének bővülése: az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek, tanulók akut esetben történő ellátása a nevelési-oktatási intézményben
  • Az országos mérések rendszerének átalakulása
  • A célfeladattűzés és a céljuttatás új alanyi köre
  • Az ágazati kerettörvény gyermekvédelmi tárgyú módosításai
  • Konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

16.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  szeptember 27-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza:  online előadáson való részvétel költségét és a kiadvány anyagát elektronikus formában

Online képzéshez való csatlakozás technikai feltételei:

Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak. A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020