Munkajog 2021.

Aktualitások, munkajogi kérdések a koronavírus alatt és után - Humán ügyintézők, munkajogi szakértők, HR és munkaügyi vezetők országos ONLINE ÉLŐ konferenciája

Az előadáson személyesen vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!

 

Ez az év számos váratlan kihívás elé állította a munkaügyi szakembereket. A koronavírus járvány számos munkáltató működését hónapokig elnehezítette. A válság áthidalására innovatív megoldásokat kellett találni, akár a munkaidő átszervezésével, akár szabadságolással, vagy a munkaszerződések (ideiglenes) módosításával. Az előadás célja, hogy összefoglalja azokat a megoldásokat, legjobb gyakorlatokat, amelyekkel a munkáltató a gyorsan és radikálisan változó körülményekhez is alkalmazkodni tud. Az idei év számos olyan tanulsággal szolgált, amelyek hosszútávon is kamatoztathatóak lehetnek a munkáltató működésében. Az előadás ehhez nyújt segítséget gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel.

2020. november 19.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM *** / Online ÉLŐ előadás

Főbb témakörök

*A munkavállaló egészségi állapotának ellenőrzése vállaló esetén
* Megoldások a foglalkoztatási szünetek áthidalására
* Szabadságolás, fizetés nélkül szabadságok, állásidő
* A munkaidő átütemezése munkaidőkerettel munkahelyen kívüli munkavégzés jogi keretei
* Távmunka, otthoni munkavégzés, munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatás
* Munkaidő és kárfelelősség távoli munkavégzés esetén
* A bérezési rendszer megváltoztatása: hogyan módosítható a bér?
* Atipikus foglalkoztatási formák: hogyan használjuk?
* Kölcsönzés, részmunkaidő, egyszerűsített foglalkoztatás
* Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Részvételi díj

Tantermi részvétel esetén:

25.400 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

19.400 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

22.400 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  november 1-ig beérkezik hozzánk.

Ebéd (tantermi részvételnél, igény esetén): 3500 Ft/fő + ÁFA

 

Online részvétel esetén:

18.900 Ft/fő + ÁFA

 

Az előadáson tantermi vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza:

  • tantermi részvétel esetén a nyomtatott kiadvány, a reggeli bekészítés (és igény esetén az ebéd) költségét
  • online részvétel esetén a kiadvány anyagát elektronikus formában

Az ebéd tantermi részvétel esetén, külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

 

Online részvétel technikai feltételei:

Az élő online közvetítésbe történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. Az online élő előadás Zoom-on keresztül zajlik majd, melyhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez.

Széchenyi 2020