Nyugdíj melletti foglalkoztatás 2019.

2019-től változtak a nyugdíj melletti munkavégzés szabályai.

Ismerjék meg az új szabályokat szakértő előadónk tolmácsolásában? A kedvező változások gyakorlati példáikon keresztül,  praktikus tanácsokkal, ötletekkel kerülnek bemutatásra.

2019. március 20.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

* Kik minősülnek nyugdíjasnak 2019-ben?

* Milyen ellátások biztosítanak nyugdíjas státuszt (a „nyugdíjas” munkajogi és társadalombiztosítási fogalma)

* Kik alkalmazhatók nyugdíjasként az Mt. szerinti munkaviszonyban

* Egyéb ellátások folyósítása mellett végzett keresőtevékenységre vonatkozó társadalombiztosítási és munkajogi szabályok (pl. korhatár előtti ellátás, szolgálati járandóság, rokkantsági, rehabilitációs ellátás)

* A nyugdíjas munkavállaló társadalombiztosítási és munkajogi helyzete

* Hogyan alakulnak a nyugdíjas dolgozóra és az egyéb ellátásban részesülőkre vonatkozó keresetkorlát szabályai (munkaviszonyban, közszférás jogviszonyban, megbízási jogviszonyban, vállalkozói jogviszonyban)

* Milyen hatása van az új szabályoknak a 0.5%-os növelésre

* A saját jogú nyugdíjas munkavállalóval kapcsolatos munkáltatói feladatok, kötelezettségek, határidők (gyakorlati példákkal)

* Hogyan alakulnak a nyugdíj mellett végzett munkával szerzett jövedelem terhei (adók, járulékok) munkaviszonyban, megbízási jogviszonyban, vállalkozói jogviszonyban

* Változások a szociális hozzájárulási adó (szocho) és egészségügyi hozzájárulás (eho) rendszerében

* A szocho kedvezmények változásai

* Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Részvételi díj

24.700 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

18.700 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 15-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020