(5 kredit) A Pp. Novella és bírói gyakorlat

Kreditpontos Országos Jogi Konferencia a PKKB bírójával - Online élő közvetítés (Ügyvédeknek 5 kreditpont)

Az új Polgári perrendtartásról szóló törvény komoly erőpróba elé állította a jogalkalmazókat. Az elmúlt három év gyakorlata számos jogértelmezést igénylő kérdést vetett fel. Ezek feldolgozásával született meg a 2020. évi CXIX. törvény, a Pp Novella. Tájékoztatást kapnak résztvevőink szakmai napunkon a legfrissebb bírósági tapasztalatokról, a bírói gyakorlatról a számos jogerős határozaton keresztül. Szót ejtünk az egyes témaköröknél a január 1-től hatályba lépett Novelláról, ennek indokairól és az eljárást befolyásoló hatásáról, a változásokról.

MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK ÜGYVÉDEKNEK:  5 kreditpont

A kreditpontok megszerzésének feltétele az előadáson való részvétel. A képzés NEM vizsgaköteles!
Tájékoztató az ügyvédek kötelező kreditpontos továbbképzéséről>

 

2021. december 07.
9:00 - 15:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

* Általános kérdések: a hatáskör, illetékesség, perköltség és mentességek változásai
* A jogi képviselő szerepe és a rá irányadó szabályok
* A keresetlevél tartalma, különös tekintettel a bírói gyakorlatra
* Az új per szerkezete, a perfelvételi szak megszorításai és buktatói
* A jogi képviselő nélküli félre irányadó eltérések
* Az érdemi szak: bizonyítás, magánszakértő, utólagos kereset (és ellenkérelem) változtatás
* Dióhéjban a fellebbezésről, felülvizsgálatról és perújításról
* Konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

20.610 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

22.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése december 3-ig beérkezik hozzánk.

 

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár  tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

A kreditpontos igazolások kiadásának feltétele a webináriumon való részvétel esetén:

  • A rendezvényközvetítés (webinárium) valós időben, MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás a következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes).
  • A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket. A webináriumba a rendezvény megkezdése előtt 30 perccel tud becsatlakozni.
  • A kreditpontos igazolások kiadásának feltételei:
    • A rendezvény időtartamának minimum 90%-án való igazolt részvétel.
    • A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) szeptember 1-től életbe lépett módosító rendelkezései értelmében szükséges adatbekérő űrlap kitöltése
  • Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4.A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, és az adatbekérő űrlapot kitöltötték.
5. Jelen rendezvény főszervezője partnercégünk, a System Media Kft. A továbbképzés az OAB nyilvántartásában partnercégünk nevén szerepel, kreditigazolást a résztvevőknek ők állítanak ki, ezért a kreditigazolás kiállításához szükséges adatok a részükre továbbításra kerülnek.
6.Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

 

Széchenyi 2020