Self Service Controlling

Az önkiszolgáló üzleti intelligencia a kontroller kezében – Kontrolling Konferencia

Előadóink, mint a kontrolling terület szakértői, a szakmai nap során arra a kérdésre fókuszálnak, amely a legnagyobb gondot jelenti a közép és nagy vállalatok kontrolling vezetői számára: milyen IT eszközökkel növelhető a kontrolling terület hatékonysága?

Egy esettanulmányon keresztül – részben saját, részben mindenki számára elérhető eszközök használatával – mutatják be, hogy az önkiszolgáló üzleti intelligencia megoldások (pl.: folyamatok automatizálása, saját adatmodell építése) hogyan kínálnak testre-szabható megoldást a problémára.

2017. február 08.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30-9:55)
Danubius Hotel Arena ****

Főbb témakörök

  • Adatintegráció: Adatbetöltés, adattisztítás bármilyen forrásból, legyen az EXCEL, CSV vagy adatbázis (MS Sql, Oracle, Sybase, Mysql, PostrgreSQL, dbase, stb.)
  • Modellbővítés egyszerűen: Mit tegyen, ha új dimenzióra, attribútumra vagy hierarchiára van szüksége?
  • Riporting: Ad-hoc lekérdezések pivot segítségével, testre szabott riportok a kockaérték függvény alkalmazásával, automatikus küldés, jogosultság kezelés
  • Adatbekérő felületek, azaz a controlling adatgyűjtés kiszervezése: A kontroller szabadon vezérelheti, hogy ki, mikor, milyen adatot szolgáltasson a CO felé, akár tény, akár tervadatot.
  • Tervezési variációk három felvonásban: Kétirányú tervharmonizáció (TopDown, BottomUp) ▪ TopDown bevétel tervezés, mely alapja a többi kalkulált elemnek ▪ Árrés tervezésa tulajdonosi elvárás ismeretében
  • BI: Adat-vizualizáció egyszerűen a Power BI segítségével

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + Áfa

Kedvezmények

50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek és jelentkezésük február 6-ig beérkezik hozzánk.

40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése január 23-ig beérkezik hozzánk.

30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése január 24. és február 6. között beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020