Számlaadat-szolgáltatás 2021.

Szakmai konferencia - ONLINE ÉLŐ közvetítéssel

A vállalkozások digitális átalakulásához a számlaadat-szolgáltatási kötelezettség is hozzájárult. 2021-től már szinte minden számla adatszolgáltatási kötelezettség alá tartozik. A szankciómentességi időszak ad némi plusz felkészülési időt, ugyanakkor érdemes a felkészülést nem az utolsó pillanatra hagyni. A felkészülés nem csupán technikai jellegű lehet, hanem a vállalkozás számlázási folyamatainak áttekintése és a lehetséges kockázatok felmérése.

2021. január 12.
10:00 - 12:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

* Adatszolgáltatással kapcsolatos jogszabályi változások
* Adatszolgáltatási kötelezettség bővülésének hatása a számlázó programot használókra
* Milyen hatással van az adatszolgáltatási kötelezettség bővülése a számlatömböt használókra?
* Adatszolgáltatási kötelezettség változásra történő felkészülés lépései
* Adatszolgáltatási lehetőségek meghatalmazotti számlázásnál, önszámlázásnál
* Kihívások
* Vevői adatok kérdése (magánszemély, adószám, név- és címadatok)
* Adómentességek, hatályon kívüli tételek
* Árfolyam meghatározása
* Közüzemi elszámolószámlák adatszolgáltatása
* Negatív összegű számlák adatszolgáltatása
* Lehetőségek
* Online Számlázó
* Számlafeldolgozás támogatása Online Számla rendszer segítségével
* Partner lekérdezése
* Szankciómentességi moratórium értelmezése
*  Szakmai konzultáció

Részvételi díj

15.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

10.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

11.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  január 10-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza: online képzés esetén a kiadvány anyagát elektronikus formában

 

Online képzéshez való csatlakozás technikai feltételei:

Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak. A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020