Számlázási munkatársak haladó képzése

Gyakorlati szemléltető előadás pénzügyi számlázási szakemberek részére

Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik már gyakorlott számlázók vagy elvégezték a belföldi és a nemzetközi számlázási, vagy a két napos számlázási ügyintéző képzéseinket, illetve, akik szeretnék elmélyíteni a meglévő számlázási ismereteiket. Az előadás nem csupán a számlázásról szól, hanem bemutatásra kerül a számlázás mögötti hazai és nemzetközi áfa szabályozási háttér. A résztvevők gyakorlati példákon keresztül nyernek betekintést a komplexebb számlázási struktúrákba, mint pl. a cég-csoporton belüli költség-átterhelések egyes kérdéseibe. Az előadás során nem csak a „hogyanokra”, hanem a „miértekre” fókuszálunk. Ha Önnek is van saját kérdése, tegye fel előadónknak a konzultáció során!

2019. június 12.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Külön vagy együtt számlázzuk – járulékosan kapcsolódó ügyletek kezelése magyar és európai bírósági gyakorlat tükrében

* Állandó telephely, fióktelep, adószám – különbségek, hasonlóságok és számlázási szabályok

* Mit kell tudni a nemezközi fordított adózásról?

* Láncügyletek, háromszögügyletek – különböző komplexebb számlázási struktúrák bemutatása

* Ingatlan bérbeadás számlázása

* Holding-társaságok, kapcsolt vállalkozások, csoporton belüli számlázás, költség-átterhelések egyes kérdései

* Várható változások az EU-s áfában: kiszállítás igazolása, láncügyletek, vevői készlet, adómentesség feltételei

* Aktuális Európai Bírósági esetjog

* Online-számla adatszolgáltatás változásai

* Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

17.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  június 5-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020