Személygépjármű adózása, lízing – Adóreggeli

A lízing, mint finanszírozási forma egyre növekvő súllyal részesedik a kkv és vállalati szektorban. Rendezvényünkön résztvevőink megismerhetik a hitelen kívüli egyéb finanszírozási lehetőségeket, különféle szabályozási, elszámolási formákat szakértő előadóink tolmácsolásában. Emellett különös hangsúlyt fektetünk a személygépkocsikkal kapcsolatos adózási kérdések vizsgálatára. Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!

2016. március 17.
9:00 – 12:15
(Regisztráció: 9:00)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

Az esemény leírása: 

* Általános, a lízingügyletekre vonatkozó kérdések
* A lízing fogalma, a lízingügyletek jogi sajátosságai
* A zárt és a nyílt végű lízing áfa-szabályai
* Az operatív lízing áfa-rendszerbeli kezelése
* A személygépjármű- lízing áfa visszaigénylésének lehetősége
* A lízingszerződés futamidő alatti meghiúsulásának áfa-rendszerbeli elszámolása
* Konzultáció

 

* Személygépkocsival kapcsolatos adóterhek: cégautóadó, gépjárműadó
* Egyéb adók: illeték, helyi adók, stb.
* Flottakezeléssel kapcsolatos kérdések, hogyan döntsünk céges autó beszerzésekor / bérbevételekor
* Számviteli adózási kérdések összefoglalása
* Konzultáció

Részvételi díj

19900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

30% kedvezménnyel 11.940 Ft/fő + ÁFA,
ha egy cégtől többen jelentkeznek a rendezvényre,

és a jelentkezés március 15-ig beérkezik hozzánk.30% kedvezménnyel 13.930 Ft/fő + ÁFA,

ha jelentkezés március 10-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020