Transzferárazás – Új szabályok, Esettanulmányok, Számítási példák

A transzferár az a terület, ahol az adóhatóság a legkockázatosabb ügyleteket ellenőrzi.

Előadóink a téma elméleti megközelítésén túl a gyakorlatban megjelenő kihívásokra, kérdésekre is összpontosítanak. Továbbá körbejárják a transzferárazás adóellenőrzési gyakorlatát belföldi és nemzetközi kitekintésben egyaránt, mivel a nemzetközi törekvések tükrében várható a magyar dokumentációs szabályrendszer változása is.

2017. március 07.
10:00 - 13:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

 * A hazai jogszabályi háttér leglényegesebb elemei
* A transzferár dokumentációs kötelezettség
* A transzferár dokumentáció típusai és kötelező tartalmi elemei
* Az összevonásban rejlő lehetőségek és veszélyek
* A funkcionális elemzés
* A szokásos piaci ár megállapítására alkalmazható módszerek és adatforrások
* Nemzetközi kitekintés, iránymutatások
* A BEPS hatása a transzferárazásra
* OECD Irányelvek és hazai transzferár szabályozás
*  A transzferár ellenőrzés
*  Előzetes ármegállapítás, APA eljárás tapasztalatai
*  Az adatbázisok használatával szembeni követelmény, jogszabályi előírás
* Konzultáció

Részvételi díj

19.900 Ft/fő + Áfa

KEDVEZMÉNYEK

30% kedvezménnyel 13.930 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek és jelentkezésük március 3-ig beérkezik hozzánk.

20% kedvezménnyel 15.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése március 3-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020