Új közösségi média trendek! Tiktok, Insta újdonságok, Bereal, Twitch

Államilag tanúsított média képzés (Élő közvetítés)

Nehezen tudja követni a közösségi média állandó változásait? Nem érti, miért jó a TikTok? Már az Instagram is kihívást okozott? Segítünk! Oktatásunkon a legújabb közösségi média felületeket és trendeket mutatjuk meg, no meg a mögötte lévő új gondolkodásmódot, amivel fel tudja venni a ritmust az új generáció megszólításánál is!
Miről is lesz szó?

– Mitől lesz jól működő Instagram felületünk?
– Hogyan indítsa el TikTok csatornáját? Vagy hogyan legyen úgy jelen folyamatos videógyártás nélkül?
– Újgenerációs trendek
– Hogyan szólítsa meg a fiatalokat?
– Manipulációs technikák a felületeken (lájkvásárlás, adatmanipuláció, influencer-átvágások)
– Vizuális irányok és kommunikációs elemek
– Új emoji-kultúra
– A valóságbemutatás új dimenziója (Poparazzi, BeReal)
– A közvetítés, a livestreaming és a podcast-éra új megoldásai (Clubhouse, Twitch)
– Új kommunikációs eszközárak (Flive, Truth Social, MeWe)
– Egy tartalomból sok tartalom: hogy ne több időbe, energiába és pénzbe kerüljön a plusz jelenlét
– Metaverzum, kiterjesztett valóság

 

Képzésünk a megújult felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) hatálya alá tartozik. A képzésen való részvételéről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki!

A képzés anyaga 7 napig visszanézhető!

2023. június 01.
10:00 - 15:30
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

• Generációs sajátosságok, ami miatt nehéz megszólítani és főleg megtartani a fiatal generációt: ASMR, challenge-technikák, játékosítás (gamification)
Kép- és videómegjelenítési trükkök: új vizuális élmény jellemzői és könnyen kivitelezhető, látványos megoldásai
Új technológiák (amelyektől nem kell megijedni, mert a szoftverek INGYEN rendelkezésre állnak, csupán pici ötlet kell hozzá).
Manipulációs technikák: Közösségi média felületeken egyre nagyobb az átverés és a megvezetés lehetősége, sok influencer is él ezekkel a módszerekkel, de vajon hogyan tudjuk lefülelni őket vagy megelőzni, hogy átverjenek?
ESC-izmus hatása: új konfliktuskezelési technikák szükségesek a fiatal generáció esetében, mivel sokkal nagyobb erővel, hangosabban követelik a valósnak vélt jogaikat
Közösségi média trendek: hogyan kövessük az állandó változást és értsük meg az új irányokat, lehetőségeket, készüljünk fel a változásokra?
Tartalompiramis: Egy tartalomból több tartalom több közösségi média felületre? Igen, lehetséges, egyszerű trükkökkel!
TikTok csatorna felépítése és működtetése
Hirdetéskezelés a TikTok felületén – hogy akkor is jelen legyünk, ha nincs időnk folyamatosan videókat gyártani.
TikTok Kreatív Központ: mik az aktuális slágerek, zenék, challengek, amiket alkalmazzunk és mi számít már cikinek az új generáció szerint? Milyen új megjelenési módok vannak és hogyan használjuk az oldal sablonlehetőségeit?

Részvételi díj

39.990 Ft / fő + ÁFA

Kedvezmények

35.910 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

 


KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Képzési tájékoztató

Felnőttképzési szerződés

Jelentkezési és részvételi feltételek

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • A webináriumot MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül közvetítjük. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)
  • A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak.
  • A workshop követéséhez ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. A webináriumhoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

 

Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, és a részvételi díjat előzetesen megfizették.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020