Változások az építésügyben – Építési törvény, E-napló

Módosult az Építésügyi törvény! Már nemcsak új lakóingatlan, hanem átalakítás, felújítás esetében is lehet alkalmazni az egyszerű bejelentést és várhatóan ezt kiterjesztik a 300 négyzetméter feletti lakóingatlanokra is. Előadónk ismerteti többek között az egyszerű bejelentésre vonatkozó jogszabályi változásokat, a településkép védelem új szabályait, az építésfelügyelet kibővült jogköreit, a teljesítésigazolási szakértői szerv eljárásával kapcsolatos változásokat, valamint az e-naplóval kapcsolatos tudnivalókat.

2017. május 25.
10:00-15:00
(Regisztráció: 9:30-9:55)
THK 60 Irodaház ( volt OKISZ Inkubátorház)

Főbb témakörök

 •  Átalakítás, felújítás esetében alkalmazható egyszerű bejelentés
 • Kötelező tervezői művezetés és felelősségbiztosítás
 • Építési napló vezetése egyszerű bejelentésénél
 • Az építésfelügyeleti hatóság kibővült jogkörei
 • Építési napló hiányában megtiltható a kivitelezési tevékenység
 • Bírságok, szankciók
 • A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv eljárásával kapcsolatos változások
 • A felelős műszaki vezető nélkül végezhető kivitelezési tevékenység változása
 • Az e-epites.hu bemutatása
 • Az e-napló, az e-főnapló és az e-alnapló készenlétbe helyezése
 • Kik tehetnek bejegyzést az e-naplóba és kik tekinthetnek bele
 • Szerepkörök az e-naplóban
 • Az online és az offline napi jelentés
 • Felelős műszaki vezetői nyilatkozat készítése
 • Az e-napló, az e-főnapló és az e-alnapló zárása
 • Konzultáció

Részvételi díj

19.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

30% kedvezménnyel 13.930 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezésük május 23-ig beérkezik hozzánk, vagy

20% kedvezménnyel 15.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése május 11-ig beérkezik hozzánk,

10% kedvezménnyel 17.910 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése május 23-ig beérkezik hozzánk.


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

 Ebéd (igény esetén): 2000 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020