Vezetői döntés és befolyásolás – Vezetői készségfejlesztő tréning

A vezetés: döntések sorozata.

A döntéselmélet mindaddig segíthet a döntések meghozatalában, ameddig úgy gondolkodunk a döntésről, mint lépésről lépésre érlelődő, racionális folyamatról. A munkahelyi gyakorlat azonban azt mutatja, az élet bonyolultabb helyzeteket kínál, mintsem hogy mindig legyen idő és elegendő mérlegelési szempont fontos döntéseink meghozatalához.

Képzésünk azoknak szól, akik szeretnék jobban megismerni egyfelől saját döntési eljárásaik pszichológiai hátterét, másfelől megismerkednének azokkal a technikákkal, amelyek segítségével befolyásolni tudják mások intuíción alapuló döntéseit.

2017. szeptember 26.
9:00-16:00
(Regisztráció: 8:30-8:55)
Radisson Blu Béke Hotel ****

Főbb témakörök

  • A döntési fa és a döntéshozatal kritikája
  • Racionális versus emocionális döntéshozatal
  • A döntések kognitívpszichológiai háttere
  • A döntési csapdák
  • Befolyásolási technikák: landscaping és érzelmekre ható taktikák
  • A befolyásolás nyelvi eszközei

Részvételi díj

59.900 Ft + ÁFA/fő nap

KEDVEZMÉNYEK

30% kedvezménnyel 41.930 Ft + ÁFA/fő,  ha jelentkezése szeptember 4-ig beérkezik hozzánk.
20% kedvezménnyel 47.920 Ft + ÁFA/fő,  ha jelentkezése szeptember 21-ig beérkezik hozzánk.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza a képzés, a reggeli büfé, aprósütemény, és az ebéd költségét. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020