A sikeres cégvezető módszertana hónapról hónapra

A Cégmenedzselés hónapról hónapra szakmai segítséget nyújt a cégvezető és ügyvezetői feladatok ellátásához a cégvezetés, a marketing, a pénzügyek, a munkaügyek és a jog területén.

A Cégmenedzselés segíti a cégvezető munkáját, hogy képben legyenek a már követhetetlen változásokkal. A megfelelő információk ismerete hiányában akár évi több millió forinttal is kevesebb maradhat a cég kasszájában.

A cégvezetés veszélyes üzem az ügyvezetőre nézve is, ezért hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezető személyét érintő felelősségi és szerződési kérdésekkel, az ügyvezetőt védő megoldásokkal. Lapunk írásai segíteni fogják az ügyvezetőt abban is, hogy elkerülje a cégvezetés buktatóit.

Regisztráljon a lap internetes oldalán is, a www.cegmenedzseles.hu-n, ahol a lapot előfizetőként elektronikusan is olvashatja, iratkozzon fel online hírlevelünkre, vegye igénybe Vezetői Fórum szolgáltatásunkat.

Előfizetési díj 2016. márciustól decemberig: 28350,-Ft. Előfizetés a számlázási és postáázási díj megadásával: info@cegmenedzseles.hu


Széchenyi 2020