7 szokás szeminárium – résztvevői vélemények, referenciák

2016. 11. 15-én az Infoszféra Kft. szervezésében első alkalommal került megrendezésre a kiemelkedően sikeres emberek 7 szokásáról szóló szeminárium. 150 lelkes hallgató visszajelzéseiből szemezgettünk. Ha Te is kedvet kaptál, legközelebb tarts velünk!


„Bölcsföldi László előadása érdekfeszítő, elgondolkodtató, élvezetes és nagyon fontos témákat tudatosító volt – rengeteg ötletet és inspirációt adott, amit a vállalkozásomban és a magánéletemben is remekül fogok tudni hasznosítani. A szervezés tökéletes volt, remek párosítás volt az Infoszféra és Laci előadása. Nagyon köszönöm.”

Név: Farkashegyi Andrea

 

„Profi előadó, összeszedett tematika, pontos kivitelezés és örök érvényű tudás. Csak ajánlani tudom!”

Név: Vitvera Gábor

Cég: Exit the Room Kft.

 

img_0050

 

„Rendkívül jól felépített képzési program, lebilincselő előadás, rengeteg hasznos információ és jó hangulat jellemezte a mai előadást.”

Név: Molnár Cintia

Cég: OVB Vermögensberatung Kft.

img_0046

 

 

„Bölcsföldi László közvetlen, profi előadói stílusával folyamatosan fenntartotta a figyelmet, az egész napos, komoly témát felölelő szeminárium szinte pillanatok alatt véget ért, sajnos. 🙂 Ha lesz folytatás, jövök!”

Név: Küri Attila

Cég: Küri Attila ev.

 

img_0045

 

„Az utóbbi év legjobb tréningje, szemináriuma amin részt vettem. Óriási hatással volt rám, pedig nem volt ismeretlen a téma.”

Név: Biros Levente

Cég: Bigi-Line Bt. onlineMarkaboltok.hu

img_0052

 

„Nem az első alkalom, hogy egy Infoszféra szemináriumon vagy képzésen van szerencsém részt venni, de egy biztos, hogy nem is az utolsó!
A Rott Andiék által szervezett képzéseken mindig van egy-egy olyan szó, mondat vagy tanács, amit beintegrálva a mindennapi életbe egy újabb lépcsőfokkal feljebb juthatok a valódi eredményesség és siker felé vezető úton!”

Név: Szlotta Ádám

Cég: Vitéz Kürtös


Széchenyi 2020