Értékesítők Napja 3.0 – résztvevőink véleménye, referenciák

 

2016. október 27-én több, mint 550-en résztvevővel került megrendezésre az Értékesítők Napja 3.0.

Köszönjük azoknak, akik velünk töltötték a napot!


„Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem az Értékesítők Napja 3.0-án kiállítóként.
Gratulálok a profi szervezéshez és a színes, színvonalas előadásokhoz. Megtiszteltetés volt számomra egy ilyen profi csapatnak a részesévé válni.”     Kajor Roland
dsc_0201

 

 

dsc_0035 “Nagyon, Nagyon, Nagyon, köszönöm, hogy részt vehettem az értékesítők 3.0 előadáson, rengeteget jegyzeteltem, szuper jók voltak az előadások. Különösen tetszett:Máthé Albert Eduard (Pókember, Bejutás) , Bölcsföldi László, Nagyernyei Gyula (személyiségjegyek) stb.
Viszont sajnálom, hogy nem mentem oda önhöz személyesen is megköszönni a segítségét, és ezért elnézést kérek. Tudnia kell, hogy ez egy hatalmas befektetés volt nekem a jövőm szempontjából, igaz még sokat kell csiszolnom itt is ott is de csak akkor van fejlődés ha foglalkozunk vele, nem igaz?
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!”   Herceg Dávid

 

„Szeretném megköszönni a konferenciát! Nagyon jól éreztük magunkat.

Tartalmasak voltak az előadások. Hasznos ötletekkel lettünk gazdagabbak.”

Csongrádi Eszter, németADÓ, Roleszt Kft.

dsc_0033

 

dsc_0254

“Örömmel vettünk részt főtámogatóként az Értékesítők Napja 3.0-án, ahol egy értékesítést támogató CRM rendszer képviseletében nagyon jó szakmai közönséggel tudtuk megosztani ötleteinket, javaslatainkat.

A szakmai előadások mellett lehetőségünk nyílt személyesen is találkozni érdeklődőkkel, ügyfelekkel és nagyszerű alkalom volt a kapcsolatépítésre.”

Egerszegi Krisztián, cégvezető, MiniCRM Zrt.

 

 

Rövid összefoglalónk a találkozóról:


Széchenyi 2020