A munkaviszony szabályos megszüntetése, gyakorlati tippek és jogszerű megoldások

Szakmai konferencia HR partnerek, munkaügyi- és humánerőforrás szakértők, vezetők részére

Különbség van a munkaviszony megszüntetése és megszűnése fogalmak között, és ugyanígy mindkettőnek megvannak a maga szabályai is. A munkaviszony megszüntetésének menetében ügyelni kell, hogy megfeleljen a jog által előírt követelményeknek. Az előadás során példákon keresztül vizsgáljuk meg, hogy ha szükségessé válik a munkaviszony megszüntetése, annak melyik módját válasszák, milyen feltételeknek kell megfelelnie a munkáltatói intézkedéseknek, hogyan kerülhető el a peres eljárás. HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő egyik legnehezebb munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai tudásához.

2022. szeptember 28.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

• A munkaviszony megszűnése és megszüntetése közötti különbség
• Amit minden megszüntető okiratnak tartalmaznia kell
• Formai követelmények: aláírás, keltezés
• Hogyan közöljük a felmondást a munkavállalóval?
• A munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel: amiben meg lehet állapodni és amiben nem
• A felmondás indokolásának buktatói • Felmondási tilalmak és korlátozások
• Azonnali hatályú felmondás: mikor élhetünk vele jogszerűen?
• Ha a munkavállaló akar távozni: kötelezettségek munkavállalói oldalon
• A jogellenes munkaviszony megszüntetés szankciói
Szakmai konzultáció, a résztvevők kérdéseinek megválaszolása

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK ONLINE RÉSZVÉTEL ESETÉN

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

22.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése szeptember 26-ig beérkezik hozzánk.

 

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár online részvétel esetén tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020