Anyasági ellátások – Igénybe vehető támogatások – A gyermekvállalással kapcsolatos társadalombiztosítási Konzultáció dr. Bogdán Zsuzsannával

Várjuk Önöket egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadásra!

Ha HR-es, ha bérügyintéző, ha tb. ügyintéző, akkor azért, ha könyvelő, akkor azért, ha magánszemély akkor meg azért érdemes velünk tölteni néhány órát, hogy a munkavállalóinak, az ügyfeleinek, vagy esetleg saját magunknak megismerjenek minden anyagi lehetőséget amire jogosulttá válhatnak a gyermekvállaláskor.

 • Mire lehetnek jogosultak a biztosítottak?
 • Mire lehetnek jogosult alanyi jogon?
 • Tudja mi az a babakötvény (letéti számla, start számla)?
 • Ha már van gyermek milyen egyéb támogatásokat lehet igénybe venni. Babaváró hitel, nagycsaládos autó stb).
 • Beszélgetni fogunk a csecsemőgondozási díjról, a gyermekgondozási díjról ki jogosult, ezek összege hogyan alakulhat, mikor lehet kedvezményszabályt alkalmazni, vissza kell -e két gyermek között dolgozni a jobb ellátás érdekében, hiszen a gyermekvárás tervezhető.
 • Megnézzük a családi pótlék, az anyasági támogatás, a gyermekgondozást segítő támogatás jogosultsági feltételeit, kinek hol, milyen határidővel kell igényelnie és mennyi ezen ellátások összege.
 • Megismerkedünk a babakötvény nyújtotta lehetőséggel, és attól függően, hogy hányadik gyermek érkezik a családba beszélünk az egyes igénybe vehető támogatások feltételeiről is.

Természetesen, ha mindehhez kérdésük van, azt megbeszéljük, hogy mindenki kiaknázhassa a gyermekvállaláshoz nyújtott jogszabályi lehetőségeket.

2022. szeptember 22.
9:00 - 11:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

 • Anyasági ellátások
 • Igénybe vehető támogatások
 • Csecsemőgondozási díj, Gyermekgondozási díj
 • Családi pótlék
 • Anyasági támogatás
 • Babakötvény (letéti számla, start számla)
 • Egyéb támogatások

Részvételi díj

15.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

9.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

11.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése szeptember 20-ig beérkezik hozzánk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre és a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020