Az új polgári perrendtartási törvény gyakorlata

Országos Konferencia (Ügyvédeknek 8 kreditpont)Szakmai napunkon résztvevőink tájékoztatást kapnak a legfrissebb bírósági tapasztalatokról és bírói gyakorlatról a Civilisztikai Kollégiumvezetők Országos Értekezlete és a Kúria ajánlásain keresztül.

 

MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK ÜGYVÉDEKNEK:  8 kreditpont

A kreditpontok megszerzésének feltétele az előadáson való részvétel és az azt követő vizsga teljesítése!

 

Tájékoztató az ügyvédek kötelező kreditpontos továbbképzéséről>>
2020. december 08.
9:00 - 16:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM *** vagy Online ÉLŐ előadás

Főbb témakörök

 • Általános kérdések: a hatáskör, illetékesség, perköltség és mentességek változásai
 • A jogi képviselő szerepe és a rá irányadó szabályok
 • A keresetlevél tartalma, különös tekintettel a bírói gyakorlatra
 • Az új per szerkezete, a perfelvételi szak megszorításai és buktatói
 • A jogi képviselő nélküli félre irányadó eltérések
 • Az érdemi szak: bizonyítás, jogellenes bizonyíték, magánszakértő, utólagos kereset (és ellenkérelem) változtatás
 • Dióhéjban a fellebbezésről, felülvizsgálatról és perújításról

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények tantermi részvétel esetén

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA, ha weboldalunkon keresztül jelentkezik

Ebéd (tantermi részvételnél, igény esetén): 3500 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK ONLINE RÉSZVÉTEL ESETÉN

19.430 Ft/fő + ÁFA, ha weboldalunkon keresztül jelentkezik

 

A képzésen tantermi vagy online élő formában is részt vehet! Kérjük, a jelentkezés leadásakor jelölje meg választását!


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

A kreditpontos igazolások kiadásának feltétele tantermi részvétel esetén:

 • a rendezvényen való részvétel, amelyet a hallgató jelenléti ívek aláírásával 2 alkalommal (a rendezvény elején és végén) igazol.
 • 17 kérdéses, feleletválasztós teszt kitöltése a konferencia anyagából, a nap végén
 • A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) szeptember 1-től életbe lépett módosító rendelkezései értelmében szükséges adatbekérő űrlapot kitöltése

Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

A kreditpontos igazolások kiadásának feltétele a webináriumon való részvétel esetén:

 • A rendezvényközvetítés (webinárium) valósidőben MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes).
 • A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket. A webináriumba a rendezvény megkezdése előtt 30 perccel tud csatlakozni.
 • A kreditpontos igazolások kiadásának feltételei:
  • A rendezvény időtartamának minimum 90%-án való igazolt részvétel.
  • A konferencián elhangzottak alapján összeállított 17 kérdéses, feleletválasztós online teszt minimum 60%-os sikerességű kitöltése.
  • A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) szeptember 1-től életbe lépett módosító rendelkezései értelmében szükséges adatbekérő űrlapot kitöltése
 • Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel  küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve tantermi képzés esetén a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
6. Jelen rendezvény főszervezője partnercégünk, a System Media Kft. A továbbképzés az OAB nyilvántartásában partnercégünk nevén szerepel, kreditigazolást a résztvevőknek ők állítanak ki, ezért a kreditigazolás kiállításához szükséges adatok a részükre továbbításra kerülnek.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020