Dubaj (Egyesült Arab Emírségek) A-tól Z-ig

Cégjog – Adózás – Pénzügy – Vízum – Ingatlanbefektetés

Miért lett világviszonylatban az egyik legnépszerűbb üzleti helyszín az Egyesült Arab Emírségek?

Havonta több ezerrel nő azoknak a befektetőknek a száma, akik nem akarnak lemaradni az ottani piaci robbanás nyújtotta lehetőségekről. A magyar üzletemberek többsége sokat hallott már a dubaji cégekről, aranyvízumról és ingatlanbefektetésről, de a legtöbb esetben csak részben jutott el hozzá a szükséges információ. Felejtsük el a városi legendákat és nézzük át együtt hogyan működik a világ egyik legfejlettebb pénzügyi központja.

Az előadókat delegáló Crystal Worldwide Group saját irodával rendelkezik Magyarországon és az Emírségekben is, amely biztosítja a naprakész ismeretek és üzleti megoldások hiteles átadását mindkét ország relációjában.

2024. március 05.
9:00-12:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

Amit feltétlenül tudnia kell egy befektetőnek a helyi politikai és gazdasági viszonyokról
• Hogyan működik az üzleti élet az Emírségekben?
• Igazítsuk a cégformát a tevékenységünkhöz!
Mi a különbség a free zone és a mainland társaság között?
Közérthető információk a cégalapítási eljárásokról
• Ne higgyük el, hogy céget nem kell könyvelni és nem kell adóznia!
• Érdemes-e a cégalapítás után letelepedni és helyi adózóvá válni?
• Adómegtakarítási és vagyonvédelmi lehetőségek
Kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmény Magyarország és az Emírségek között
• Ingatlanbefektetések szabályai
• Hasznos tippek és tanácsok

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI DÍJ

19.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése egy cégtől többen jelentkeznek.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020