Elektronikus ügyintézés, cégkapu szolgáltatások, ONYA használata 2021.

Online ÉLŐ közvetítés

Az elmúlt rövid időszakban az adózásban, a közigazgatásban mérföldkőnek számító technikai fejlesztések történtek. Új e-ügyintézési platformok, szolgáltatások jelentek meg, amelyek mindennapos és üzembiztos használata és a hatóságokkal való jogszerű kapcsolattartás során alapvető fontosságúak.

Felkészítő előadásunkon gyakorlat orientáltan kerülnek bemutatásra az új szolgáltatások, rávilágítva a köztük lévő összefüggésekre és a bírói ítéletek tükrében a helyes alkalmazásukra.

2021. október 05.
10:00 - 13:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

Jogszabályi környezet
Cégkapu vélelem
Kézbesítési szabályok az elektronikus ügyintézés során
Kapcsolattartás a NAV-val, a NAV címzési logikája
Elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos bírósági gyakorlat
Az ügyfélkapu mellett megjelenő új azonosítási módok (arcképes azonosítás, Részleges Kódú Telefonos Azonosítás, elektronikus személyazonosító igazolvány)
Elektronikus szolgáltatások, SZÜF Portál, e-Papír, AVDH hitelesítés
Hiteles Elektronikus Postafiók szolgáltatás (személyes KÜNY-tárhely, Cégkapu, Hivatalikapu)
Dokumentumok kezelése
Cégkapu használata, szerepkörök, jogosultság kezelés és címkézés, profilok beállítása, új szolgáltatások
Rendelkezési Nyilvántartás (RNY) jelentősége a közigazgatási szervekkel, és a közszolgáltatókkal való kapcsolattartásban
Az elektronikus ügyintézésre, képviseletre vonatkozó rendelkezések megtétele, RNY-EKNYI kapcsolat
Önkormányzati portál, az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne
Újdonságok az e-BEV portálon
A NAV proaktív szolgáltatásai (eÁFA, eSZJA, Egészségügyi szolgáltatási járulék automatizált előírása, ONYA)
ONYA alkalmazás
Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás bevezetése a NAV-nál
Használata, alkalmazási köre, előnyei
Az előadást követően lehetőség nyílik konzultációra az elektronikus szolgáltatások használata során felmerült egyedi problémák, kérdések vonatkozásában

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

13.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

14.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  október 1-ig beérkezik hozzánk.

 

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)  A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020