KERÜLJ FLOWBA – Nyíregyháza

Konferencia - Kapcsolatépítés - Kiállítás

Kihagyhatatlan lehetőség cégvezetők és vállalkozók számára

 

A flow élmény

A vállalkozói flow-élmény az, amikor örömmel teszed a dolgod, mert az feltölt és inspirál. Könnyedén haladsz a céljaid felé egy olyan áramlatban, ami egyszerűen eléd sodorja azokat az embereket, lehetőségeket és alkalmakat, amire pont ott és akkor szükséged van. Bátran tervezel és vállalsz nagyobbat, mert tudod, hogy menni fog. Az igazán nagy dolgok csakis flowban születnek…

Ne zárd magad burokba!

Jelentősen felértékelődtek a hosszú távú megbízható partnerkapcsolatok és az ügyfélélményre épülő közösségek.

Minden vállalkozó számára kulcskérdéssé vált, hogy milyen üzleti erőtérrel rendelkezik, és hogyan tudja azt használni.

Ma mammutok hullanak el, míg egy bolhából elefánt válik egy pillanat alatt. A Kodak akkor jelentett csődöt, amikor az Instát 1 milliárd dollárért vásárolták fel – egy 10 fős céget, mindössze 2 éves múlttal.

 

 

 

Kerülj Flowba velünk!

Helyezd ezen a napon a fókuszt a fejlődésre, a kapcsolatépítésre, és az együttműködések kialakítására, hogy részese legyél annak az üzleti áramlatnak, ami több ezer vállalkozót mozgat meg Magyarországon.

Ezen a napon a vállalkozásodon dolgozz, ne pedig benne.

A Kerülj Flowba országos konferenciasorozat célja, hogy helybe vigyünk egy remek alkalmat. Aknázd ki a hazai pálya előnyét, mert olyan vállalkozói közösséget építünk, ami erősebbé tesz, mint a “magányos farkas” típusú cégek. Csatlakozz az egyre növekvő üzleti erőtérhez, hogy könnyebben és gyorsabban elérd céljaidat.

Ha úgy érzed, hogy:

  • ki akarsz törni, mert már unod a szürke hétköznapokat
  • valami hiányzik (ötlet, módszer, kapcsolat, inspiráció), hogy tovább lépj
  • kell egy csapat, hogy jól érezd magad, feltöltődj és folyamatosan fejlődj
  • fejedre nőttek a versenytársak, és sebességet akarsz váltani
  • új piacokat nyitnál, mert kinőtted a régit
  • szervezetlen a vállalkozásod, és nincs időd
  • eljött az ideje a pozitív változásnak

 

 

Cégvezetőként a legfontosabb feladatod…

Cégvezetőként a legfontosabb feladatod, hogy egy olyan szintre fejleszd a céged, ami elegendő pénzt biztosít ahhoz, hogy szabaddá válj, azaz legyen időd élvezni a vállalkozásod gyümölcsét. Mert a céged van érted, nem pedig fordítva.

Országszerte több száz cégvezetővel találkoztunk, és az általuk feltett kérdések válaszaként született meg a Kerülj Flowba rendezvénysorozat.

 

 

2019. március 20.
8:30 - 16:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hotel Pagony Wellness & Conference, NYÍREGYHÁZA

Főbb témakörök

09:00 – 09:10        Megnyitó – Válj vállalkozóból vállalkozássá!

Veress Zoltán

09:10 – 09:50        A cégvezetők 7+1 legnagyobb hibája

Palánkai Gábor

09:50 – 10:30        Médiapiaci körkép, avagy hogyan hirdess most?

Szakács Tibor

10:30 – 11:20        Kapcsolatépítő szünet 

Business Flow

Nem bízzuk a véletlenre, hogy új kapcsolatokat szerezz. Jól szervezett networking eseményt biztosítunk számodra, ahol megismerkedhetsz a résztvevőkkel. 3×40 perc alatt annyi potenciális ügyféllel és stratégiai partnerrel ismerkedhetsz meg, hogy a következő hónapokban nem fogsz unatkozni. Ha mindez nem lenne elég, sétálj egyet a 15+ standos vállalkozói szakkiállításon és találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat.

11:20 – 12:00        Egyszer nyersz, egyszer tanulsz…

Nagy Ádám

12:00 – 13:00        Ebéd és kapcsolatépítő szünet

Business Flow

Te se bízd a véletlenre, mert az új kapcsolatoktól fejlődik leginkább a vállalkozásod. Ha bemutatkozol a résztvevőknek és nyitott vagy megismerkedni másokkal, olyan együttműködési lehetőségek nyílnak meg számodra, amivel akár meg is duplázhatod a bevételeidet. Ha mindez nem lenne elég, vedd igénybe a 15+ kiállító által kínált lehetőségeket.

13:00 – 13:40        Brand Partnerek bemutatkozása

Fontos tudnod, hogy a Kerülj Flowba rendezvénysorozat minden egyes eseménye több helyi vállalkozás és szervezet összefogásából jött létre. Ők a Brand Partnerek, akik házigazdaként 5-5 percben mutatkoznak be.

13:40 – 14:20        Elevator Pitch, avagy üzleti egy perc alatt

Dr. Németh Zoltán

14:20 – 15:10        Kapcsolatépítő szünet 

Business Flow

A networking, avagy az üzleti kapcsolatépítés egy életforma. Nem az eladásról, hanem az egymás megismeréséről, a bizalomépítésről, valamint az üzleti lehetőségeink feltárásáról szól, hogy felturbózzuk üzleti potenciálunkat. Kezdd el, hamar beletanulsz és megszereted…

15:10 – 15:50        Az árazás legfontosabb törvényei

Weiser István

15:50 – 16:00        Zárszó – Kerülj Flowba!

Veress Zoltán

 

 

 

Ha az idei évben csak EGY üzleti rendezvényre mész el, miért ez legyen az?

Mert az elsők között részese lehetsz annak az egyedülálló kezdeményezésnek, ami országosan 7.000 + cégvezetőt kapcsol össze egyetlen üzleti erőtérré, hogy mindannyian flowba kerüljünk

Mert az itt elhangzott információk, elérhető lehetőségek, kialakítható kapcsolatok és együttműködések egy nap alatt százszoros, vagy ezerszeres megtérülést kínálnak, hiszen ez a szinergia törvénye

Mert átsegít a nehézségeken, új lendületet ad és színt visz az életedbe

Részvételi díj

10.000 Ft/fő + Áfa

Kedvezmények

7.500 Ft/fő + Áfa, ha egy cégtől kettő, vagy több fő jelentkezik.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár a rendezvényen való részvétel díját tartalmazza.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020