Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel

Országos munkaügyi konferencia HR, munkaügyi szakemberek és vezetők részére„Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel” című konferenciánkon Dr. Kártyás Gábor, elismert munkajogász, vezető szakértőnk bemutatja azokat a jogszerű munkaügyi lehetőségeket, melyekkel a munkáltató képes csökkenteni a költségeit, ill. munkaügyi kockázatait. Ez a konferencia azoknak szól, akik nyitottak a ritkán alkalmazott munkaügyi eszközök megismerésére, szeretnék megérteni a jogszabályokban rejlő lehetőségeket és azok gyakorlati alkalmazását. Az előadás végén résztvevőink konzultáció keretében megvitathatják és tisztázhatják a számukra fontos kérdéseket, dilemmákat!

2024. június 13.
9:00 - 13:30
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

Tippek a munkaszerződés megkötéséhez
Mikor térhetünk el a törvénytől a munkáltató javára?
A kollektív szerződésben és az üzemi megállapodásban rejlő lehetőségek
A munkáltató utasítási joga: eltérés a munkaszerződésről
Rugalmas lehetőségek a munkaidő-szervezésben
A szabadsággal kapcsolatos megállapodások
Megállapodás hosszabb teljes munkaidőre, önként vállalt túlmunkára
A díjazási rendszerben rejlő lehetőségek: pótlékrendszer, teljesítménybér, adható juttatások
A fegyelmi felelősség bevezetésének előnyei és keretei
A munkavállalói kárfelelősség jelentősége: eszközök a könnyebb igényérvényesítéshez
Az atipikus foglalkoztatás újdonságai
Szakmai konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

24.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  június 12-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020