Közbeszerzés 2024. – Változások, új jogesetek

Közbeszerzés Szakmai Konferencia - Online ÉLŐ közvetítésA 2023. év vége és a 2024. év első negyedéve is gazdag volt közbeszerzési vonatkozású jogszabályváltozásokban: nem csak a törvény, de a kapcsolódó kormányrendeletek is több alkalommal módosultak.

Előadásunkon áttekintést adunk a változásokról, azok értelmezéséről, felhívva a figyelmet a kérdéses pontokra. Kiemeljük továbbá az elmúlt időszak érdekesebb döntőbizottsági határozatait, hogy bemutassuk a legfontosabb irányokat és a legújabb trendeket.

Az előadások során lehetőség lesz egyes kiemelt témakörök uniós esetjogának megismerésére.

2024. május 23.
10:00 - 14:30
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

 • Egyajánlatos eljárások
 • Kötelező piaci konzultáció Összeférhetetlenség
 • Alvállalkozói bejelentéssel kapcsolatos szabályok alkalmazása
 • Összegezés és tájékoztató változó szabályai
 • Előzetes vitarendezés módosítása
 • Eredménytelenségi okok bővítése
 • Fixált ajánlati ár lehetősége?
 • Hiánypótlás
 • Aránytalanul alacsony ár vizsgálata
 • Nemzeti eljárásrend
 • Elektronikus eljárási cselekmények
 • Dinamikus Beszerzési Rendszer
 • Szerződés-módosítás
 • Szerződés teljesítése Jogorvoslati díjak és határidők változása
 • KONZULTÁCIÓ

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

20.930 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

23.920 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése május 20-ig beérkezik hozzánk.

 

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre és a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020