Magyarok Foglalkoztatása Külföldön, Külföldiek Foglalkoztatása Magyarországon

Napjainkban a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacot erőteljes mozgás jellemzi. A munkanélküliség, a bérek reálértékének csökkenése, vagy a jobb megélhetési és szakmai lehetőségek mind hozzájárulnak a magyar munkaerő folyamatos elvándorlásához. Ugyanakkor megfigyelhető az is, hogy a külföldi vállalatok közép- és felsővezetőiket, képzett munkatársaikat küldik hazánkba munkavégzési célból.

Szakértő előadóink bemutatják mindkét oldal adó, társadalombiztosítási és munkajogi szempontú szabályozását és felhívják a figyelmet az esetleges kockázatokra.

2016. október 25.
9:00 - 12:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

* Hazai és nemzetközi elméleti háttér bemutatása
* Adójogi illetőség kérdése
* Személyi jövedelemadó kötelezettség helyének megállapítása
* Nem önálló tevékenységre vonatkozó szabályok az OECD modellegyezmény alapján
* Kettős adóztatás elkerüléséhez alkalmazott módszerek
* Cafeteria juttatások értelmezése nemzetközi viszonylatban
* TB kötelezettség Magyarországon
* Koordinációs szabályozás az Európai Unióban
* Kiküldetés, határ menti ingázók, párhuzamos munkavégzés
* TB kötelezettség EU-n kívül
* Gyakorlati példák
* Adókockázatok, telephely, gazdasági munkáltató
* Munkajog hazai és EU szinten
* Konzultáció

Részvételi díj

16.900 Ft/fő + Áfa

Kedvezményes árak

30% kedvezménnyel 11 930 Ft/fő + Áfa, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezésük október 21-ig beérkezik hozzánk.

20% kedvezménnyel 13 520 Ft/fő + Áfa, ha jelentkezése október 21-ig beérkezik hozzánk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk:
Az ár tartalmazza a frissítő, kávé, reggeli szendvics és az információs anyag költségét is.  A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk!

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020