A munkába járás elszámolása, adózása – Cégautó adózása

Országos szakmai konferencia adózási, bérügyi szakemberek, vezetők részére

Két részes előadásunk első felében a magánszemély munkavállaló utazásával kapcsolatos adózási szabályokat vesszük sorra:

Hogyan használhatja a céges autót magáncélra? Hogyan történik az elszámolás, ha saját autót használ céges útra? Milyen főbb szabályai vannak a kiküldetésnek, az utazással kapcsolatos költségtérítésnek? Milyen újdonságokkal lehet számolni például az elektromos, vagy hibrid autók esetén? Ezen túl az autókkal kapcsolatos gépjárműadó- és cégautóadó szabályait is ismertetjük.

Az előadás második részében az autókkal kapcsolatos áfa szabályokat járjuk körbe:

Mind az autók beszerzésére, mind az értékesítésére, mind a bérbevételére, lízingjére is kitérünk. Fontos ezen szabályokat elemezni, mivel számos esetben nagyon eltérő az egyes ügyletek áfa megítélése

2023. február 28.
10:00 - 14:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

• Munkába járás
• Kiküldetés
• Költségtérítés
• Saját autó céges használata
• Céges autó magánhasználata
• Cégautóadó
• Gépjárműadó
• Céges autólízing
• Áfa levonás
• Cégautó beszerzése – értékesítése
• Cégautóhoz kapcsolódó költségek áfa kezelése
• Konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

17.430 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

22.410 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése február 24-ig beérkezik hozzánk.

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre és a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020