A foglalkoztatás új munkajogi, munkavédelmi kérdései 2024-ben

Változások, bírósági döntések - Munkaügyi vezetők, munkajogászok szakmai konferenciája

Az Országgyűlés 2023. utolsó negyedévében ontotta a foglalkoztatás területét érintő jogszabály módosításokat. Változott a munka törvénykönyve, a munkavédelmi törvény, továbbá számos kapcsolódó jogszabály, emellett a Kúria és az EU Bírósága is aktív szerepet vállalt a foglalkoztatási szabályok értelmezésében.

2024. február 13.
10:00 - 12:30
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

• A munka törvénykönyve változásai: szülői szabadság és pótszabadság feltételei és kiadása
• A munkaviszony megszűnésekor kiadandó igazolások
• A munkaügyi iratok megőrzésére vonatkozó szabályok változása
• A szakszervezeti tagdíj levonása vagy annak tilalma
• A képernyő előtti munkavégzésre vonatkozó változások
• A kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálat megszüntetése, javasolt teendők
• A munkavédelmi képzésre vonatkozó új szabályok
• Változások a munkabalesetek kivizsgálásában
• Bírósági és EUB döntések
• A tűzvédelem területén bekövetkezett változások
• Konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

19.920 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.

Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)  A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020