Nyugdíjkonferencia 2022.

Online ÉLŐ közvetítés

A konferencián áttekintésre kerülnek a 2022-es nyugdíjszabályok, a nyugdíjrendszert érintő ezévi változások. Átbeszéljük, milyen nyugdíjba vonulási lehetőségek lesznek 2022-ben, milyen tényezők befolyásolják a nyugdíj összegét, mire figyeljünk a nyugdíj kezdő időpontjának a megválasztásában annak érdekében, hogy a nyugdíj összege kedvezőbb legyen.

2022. február 17.
10:00 - 13:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

Korhatár 2022-ben
• Nyugdíjjogosultság
• Öregségi nyugdíj, nők kedvezményes öregségi nyugdíja
A szolgálati idő szerepe a nyugdíjak megállapításánál
• Szolgálati idő
• Jogosultsági idő a nők kedvezményes nyugdíjánál
Az adategyeztetési eljárás szerepe
• A korhatár előtti ellátások
• Mitől függ a nyugdíj összege?
A nyugdíj összegét befolyásoló tényezők
• A nyugdíj alapját képező átlagkereset
• A nyugdíjnövelés (amennyiben nyugdíjba vonulás helyett tovább dolgozna a nyugdíj megállapítása nélkül)
A valorizációs szorzók, a valorizáció jelentősége
• Melyik időponttól jobb nyugdíjba menni?
Nyugdíjemelés 2022
• A 13. havi nyugdíj, a 13. havi ellátás
• A nyugdíjprémium
• A nyugdíj és egyéb ellátás melletti munkavégzés, a korlátok
A hozzátartozói ellátások (özvegyi nyugdíj, árvaellátás)
• Árvaellátás 2022-ben, az árvaellátás legkisebb összege
• Az igényérvényesítés módja
Méltányossági lehetőségek
Szakmai konzultáció

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK ONLINE RÉSZVÉTEL ESETÉN

16.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

17.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése február 15-ig beérkezik hozzánk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)  A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020