Osztrák-Magyar Gazdasági Konferencia

Rendezvényünk azoknak a magyar vállalkozóknak szól, akik nyitottak a lehetőségre, hogy Ausztriában befektessenek, vállalkozzanak, vagy esetleg biztos nyugdíjat érjenek el. Ez remek lehetőség azoknak, akik nyitottak rá, hogy nyugat felé is terjeszkedjenek vállalkozásaikkal vagy a magyar helyzettől független biztos lábat akarnak felépíteni.

Konferenciánkon kielemezzük Ausztria gazdasági potenciálját és megvizsgáljuk, hogy a magyar vállalkozók számára milyen rendkívüli lehetőségeket tartogat ez az ország.

2019. november 22.
10:00 - 18:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Főbb témakörök

10:00–11:00        Miért éppen Ausztria? (Géczi Csaba) Melyek azok a tényezők (életminőség, gazdaság, üzleti lehetőségek) melyek rendkívül vonzóvá teszik Ausztriát a magyar vállalkozók számára?

11:00–12:00        Gyakorlati kérdések – Hogyan kereskedjünk Ausztriában? (Bordács József) Milyen feladatai vannak, ha magyar cégként termékével, szolgáltatásával meg szeretne jelenni az osztrák piacon?

12:00–13:00        Ebédszünet

13:00–13:45        Gyakorlati kérdések – Hogyan lehet osztrák cégem? (Parajdi István) Milyen módjai vannak az osztrák cégtulajdon megszerzésének? Melyiknek mi az előnye? Mi a folyamata?

13:45–14:30        Gyakorlati kérdések – Mit mutatnak a számok? (Parajdi István) Hogyan tudja felgyorsítani a piaci bevezetést úgy, hogy közben csökkenti annak kockázatát és előre tervezhető szinten tartja annak költségeit?

14:30–15:00        Szünet

15:00–15:45        Ausztriai befektetések a pénzügyi tervező szemével (János Zsolt) Az európai és világgazdasági trendek figyelembevételével miért vonzó a rendkívül stabil osztrák befektetői piac?

15:45–16:30        Magyar vállalkozó Ausztriában – Személyes üzleti tapasztalatok (Hartmann Tihamér) Milyen tapasztalatokról számol be egy, több éve az osztrák piacon jelenlevő sikeres magyar vállalkozó?

16:30–16:45        Szünet

16:45–18:00       Kérdések, személyes konzultációk

 

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  november 15-ig beérkezik hozzánk.


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

 

 


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020