Reprezentáció, szórakoztató programok, ajándékok 2023

Szakmai konferencia gazdasági, adózási, bérügyi szakemberek és vezetők részére

A rendezvényeken való részvétel, a motivációs célból adott ajándékok újra fókuszba kerültek, egyre nagyobb igény mutatkozik a személyes találkozókra, mind az üzleti partnerek, mind a dolgozók körében. A tréningek, konferenciák, szakmai rendezvények mellett megjelennek a szórakoztató programok, az úgynevezett többcélú rendezvények, mint például a csapatépítés, mely segíti a hatékonyabb munkavégzést, az összetartást, a motiváció fenntartását.

Ez különösen fontos, amikor a munkáltató távmunkában foglalkoztat munkavállalókat. Az ügyfelek részére szervezett rendezvények is igen sokszínűek lehetnek. A marketing célú programok mellett a konferenciák és különböző szórakoztató rendezvények adózása külön figyelmet érdemel.

Az előadáson a különböző események, programok és a dolgozók, üzleti partnerek részére történő ajándékozás utáni adókötelezettségeket ismertetjük a gyakorlatból vett példákon keresztül.

2023. március 22.
10:00 - 13:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Online ÉLŐ előadás - Microsoft Teams

Főbb témakörök

• Juttatások
• Bevételnek és nem bevételnek minősülő juttatások
• Kifizető által finanszírozott rendezvények adózása
Tréningek, konferenciák
• Reprezentációs események
• Szabadidős rendezvények, csapatépítés
• Rendezvényszervező vagy a megrendelő által viselt költségek
Oktatás, konferencia díja
Étkezés, vagy napidíj
• Üzleti utazás, vagy munkába járás
• Szállás
• Szórakoztató program
• Több céggel, tagvállalatokkal együtt szervezett rendezvények
• Üzleti partnerek és a cég képviseletében dolgozók utaztatása
Ajándékok
• Ajándék fogalma (pénzben és természetben, termékben, szolgáltatásban, utalványban)
Ajándékozás utáni adókötelezettségek
• Dolgozók részére adott ajándékok
• Üzleti kapcsolatok keretében adott ajándékok
Ellenőrzési gyakorlat
Szakmai konzultáció, a résztvevők kérdéseinek megválaszolása

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + Áfa

KEDVEZMÉNYEK

19.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek hozzánk,

20.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése március 20-ig beérkezik hozzánk.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezési és részvételi feltételek

Az ár online részvétel esetén tartalmazza a kiadvány anyagát elektronikus formában.Az online élő előadás (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül kerül közvetítésre. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes) A Microsoft Teams használatával kapcsolatos tájékoztatónkat itt találja>>

A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert az előadás a szoftver online verziójában is követhető.
Az előadáshoz bármilyen eszköz segítségével csatlakozhatnak, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott asztali számítógép vagy laptop használata. Az élő előadáshoz való teljes becsatlakozáshoz mikrofon és webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 15 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020