Új jövedéki szabályozás 2017. április 1-től! – Készüljön fel a változásokra!

Április 1-jétől módosul a jövedéki törvény: az adóbevételek biztosítása érdekében a jövedéki termékek adó megfizetése nélküli előállításából, tárolásából, szállításából és a halasztott adófizetésből adódó adókockázatra jövedéki biztosítékot kell nyújtani. A jövedéki biztosíték készpénz, pénzügyi biztosíték és készfizető kezesség (jogszabályban behatároltak szerinti) lehet.

 

Az új jövedéki törvény hamarosan életbe lép! Ezért, aki nem tette, annak érdemes végiggondolni, hogy a változó jogszabályi környezetben az e tevékenységet végzők tudása, felkészültsége megfelelő-e. A vám- és jövedéki területeken dolgozóknak speciális felkészítésre is szükségük lehet annak érdekében, hogy egy vám- vagy jövedéki ellenőrzést magabiztosan tudjanak kezelni.

 

Jöjjön el konferenciánkra, hallgassa meg szakértőinket, hogy felkészülten várhassa a vám és jövedéki ellenőrzéseket!

 

Kapcsolódó szakmai cikkünk: Vám- és jövedéki ellenőrzések! Érdemes felkészülni!

2017. március 21.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30-9:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

  • Az új Jövedéki szabályozás, a kapcsolódó jogszabályi rendszer tükrében (Art., Ket., Kertv., UVK, trafik tv.)
  • Termék meghatározások és új definíciók a jövedéki törvényben.
  • Az energiaadó szabályozás integrálása a jövedéki kódexbe, az ebből adódó változások bemutatása.
  • A kötelezettségek változásai, új nyilvántartás, adatszolgáltatás és az elektronikus ügyintézés szabályai.
  • Az engedélyezés új rendszere – a változások összegzése, különös tekintettel általános és egyedi feltételekre.
  • A jövedéki biztosítéki rendszer új alapokra helyezése, a biztosítékadási kötelezettségek rendszere. – Szigorúbb szabályokra kell felkészülni!
  • Ellenőrzések menete 2017 áprilisától
  • Várható szankciók és jogkövetkezmények
  • Konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + Áfa

Kedvezmények

 

50% kedvezménnyel 14.950 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek,

40% kedvezménnyel 17.940 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése március 10-ig beérkezik hozzánk.

 

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020