A gyermekvédelmi törvény aktualitásai

Idei konferenciánk középpontjában jellemzően a 2018-2020. január 1-jétől alkalmazandó jogszabályváltozások állnak, figyelemmel a nevelőszülői ellátásra, gyermekvédelmi gyámságra, TEGYESZ-re, javítóintézeti nevelésre, foglalkoztatási tilalmakra. Az ellátásokat érintő jogi környezet módosulása mellett a gyámügyi eljárás megváltozott szabályaira is kitérünk különös figyelemmel a védelembe vételre, ideiglenes elhelyezésre, örökbefogadásra, gyermekvédelmi közvetítői eljárásra.

2019. május 16.
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

A megváltozott gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátások főbb területeinek bemutatása

Az Alapvető Jogok Biztosa főbb vizsgálati jelentései

A gyermekbántalmazás kezelése és kivizsgálása a gyermekvédelmi rendszerben

▪ Új szakmai protokollok

▪ A család és gyermekjóléti szolgálat/központ megváltozott feladatköre, a jelzőrendszer megerősítése

▪ Új esélynövelő szolgáltatások

▪ A gyermekek napközbeni  és átmeneti ellátásának jelenléte

▪ A gyermekvédelmi szakellátás helyzete a nevelőszülői ellátás, TEGYESZ, javítóintézeti ellátás területén

▪  Az új szociális ágazati vezetőképzés

A gyermek legjobb  érdeke az egyes gyermekvédelmi eljárásokban (pl. védelembe vétel és kapcsolattartás; a gyermek fogva tartott szülőjével történő együttes elhelyezése)

▪ Hazai és nemzetközi örökbefogadás szabályai és tendenciái

▪ A gyermekvédelmi közvetítői (mediáció) eljárás  jogi lehetőségei

▪ Konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

Kedvezmények

35% kedvezménnyel 19.435 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

30% kedvezménnyel  20.930 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  április 22-ig beérkezik hozzánk.


A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3200 Ft/fő + ÁFA

 


  

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020