Bérszámfejtők Országos Konferenciája 2020.

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi vezetők országos szakmai konferenciájaA bérszámfejtéssel, tb ügyintézéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő 2020. évi munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Szakértőink gyakorlatias előadáson ismertetik az aktuális témákat és választ adnak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, hogy segítségükkel résztvevőink elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges új ismereteket!

2020. február 19.
9:00 - 16:00
(Regisztráció: 8:30 - 8:55)
Hotel Hungaria City Center****

Főbb témakörök

Szja 2020 * Adócsomag: SZJA, EKHO, KATA változás * Személyi jövedelemadó 2020 * Négy- vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye (jogosulti kör, jogosultsági időszak, a kedvezmény alapja, érvényesítésének módjai, hatályba léptető rendelkezések) * A magánalapítvány jogintézményével összefüggő szabályok ismertetése (fogalom, alapítványból származó bevétel utáni adókötelezettség) * Szociális hozzájárulási adó változásaival kapcsolatos módosítások (őstermelők kapcsolódó költségelszámolási szabályai, 85 %-os szabály) * Új és módosuló adómentes jogcímek (sporttal kapcsolatos adómentes szabályok, egyéb mentességek) * Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (Ekho) * Nemzetközi sportszövetség munkavállalójára vonatkozó szabályok * Kifizetői ekho mértékének változása * Kata 2020 * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások * Kisadózók ellátási alapjának módosítása * Egyéb, a tematika készítésekor még nem ismert változások ismertetése

Tb és járulék változások 2020 * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetést érintő változások 2020 (a részletes témakörök egyeztetés alatt)

Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2020 * 2020. évi változások * Örökbefogadói díj, nevelőszülői gyermekgondozási díj * Nagyszülői gyermekgondozási díj * 2019. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * 2019. december 31-ig kihirdetett további változások ismertetése * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata

Munkajog 2020 * Minimálbér és garantált bérminimum 2020 * A munkaszüneti napok körüli munkarend 2020 * A munkaidő-beosztás közlésére vonatkozó szabályok * Rendkívüli munkaidő, megállapodás a túlóráról * A Kúria a versenytilalmi megállapodásról és a tanulmányi szerződésről * A munkaügyi ellenőrzés kiemelt tárgykörei 2020-ban

Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Részvételi díj

24.900 Ft/fő + ÁFA

 

KEDVEZMÉNYEK

18.900 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek.

21.900 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  február 10-ig beérkezik hozzánk.

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3990 Ft/fő + ÁFA

 

 


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

További rendezvényeink

Széchenyi 2020