Meggyőzés, Befolyásolás, Megnyerés Az Üzleti Életben

Avagy mit és hogyan kell tenned, hogy a piac csak tőled akarjon vásárolni

 

 

 

Tudod, hogy napjainkban a marketingeszközök ismerete már nem jelent piaci előnyt? A cégvezetőnek, a marketing-döntéshozónak ma már azt kell tudnia, hogy melyik eszközt milyen módon használja a másik fél meggyőzése érdekében. Tartalmi komplexitását tekintve ez egy kézikönyv, mely sokéves hiányt pótol. Legyen az asztalodon, hogy naponta használhasd! Eddig eltitkolt trükkök és praktikák először magyar nyelven magyar esettanulmányokkal, az üzleti élet minden szituációjára. Testbeszéd, elektronikus, telefonos vagy szóbeli kommunikáció, tárgyalástechnika, offline-online hirdetések, weboldal- és internetes értékesítés hatékonyságnövelés. Vajon gyorsabban elolvasod, mint a konkurensed?

szerző: Miklovicz Norbert

kiadó: Marketing112
méret: 165×238 mm
terjedelem: 270 oldal
ISBN: 978-963-08-8067-1

A szerzőről

________________________________

Miklovicz Norbert marketingstratéga, az üzleti meggyőzési technikák magyarországi specialistája.
A Marketing112 kkv-marketingügynökség tulajdonosa, marketingszakértő. Az Akadémia112 kkv oktatási rendszer alapítója, a Business112 kkv-vezetőknek, -döntéshozóknak szóló üzleti portál főszerkesztője.
Publikációi rendszeresen megjelennek a hazai szakmai sajtóban, konferenciák érdemi előadója, és szakmai tréningjei minden hónapban telt házat vonzanak.
Ügynöksége kis- és középvállalkozások marketingterveit, marketingstratégiáit alkotja és valósítja meg. Ügyfelei hazai és külföldi kis- és középvállalkozások, de ügynökségekkel is együtt dolgozik. Gyakran kérik véleményét kkv-k üzleti és marketing témáival kapcsolatban gazdasági tévéműsorok, rádiók.

 

 

Kinek ajánljuk a könyvet?

________________________________

Cégvezetőknek

Döntéshozóknak

Marketingeseknek

Vállalkozóknak

Tanácsadóknak

Hallgatóknak


Mit ad a könyv neked?

________________________________

A könyv elolvasásával megismered a legújabb, leghatékonyabb meggyőzési-, megnyerési technikákat, amit a világ legsikeresebb értékesítői alkalmaznak. Képes leszel kontrollálni a tárgyalásaidat és értékesítéseid sikeres lezárásait. Sok tipp, tanács és gyakorlat vár arra, hogy felfedezd.

 

Vélemények

________________________________

“Miklovicz Norbert első könyve a marketing és az értékesítés modern magyar enciklopédiája. Tömören minden olyan régi és új szociálpszichológiai ismeret benne van, amelyikre egy marketingesnek, értékesítőnek vagy cégvezetőnek szüksége lehet. Ha biztosak szeretnénk lenni a dolgunkban – mielőtt kimegy egy reklámüzenet –, érdemes mintegy ellenőrző listaként felütni ezt a könyvet, hogy ne rontsunk el semmit. Ha pedig kifogytunk az ötletekből, esetleg valami nem akar működni, akkor ebből a könyvből kaphatunk új, kreatív, általunk eddig nem használt megoldást. A könyv külön erőssége a hazai való életből merített sok példa.”
Polló László szervezetfejlesztési tanácsadó, Lilium Konzultáns Kft.

“Norbi egy hihetetlenül erős és ütős eszköztárat állított össze, amelynek alkalmazásával egy mai vállalkozó megtöbbszörözheti a kommunikációja és marketingje hatékonyságát. A példák és az esettanulmányok konkrétabbakká teszik az eszközöket, és segítenek abban, hogy ezeket a saját cégünkben megvalósítsuk. Ajánlom minden tanulni vágyó vállalkozónak!”
Kozák Mihály főszerkesztő, 108.hu Magazin


A szakkönyv  ára:

________________________________

4990.- Ft (+ postaköltség)

A fenti ár előrefizetés esetén érvényes. A könyv ellenértékéről és a postaköltségről a leadott megrendelés alapján átutalásos elektronikus számlát küldünk.

A szakkönyv ára az áfát tartalmazza!


Letölthető megrendelő lap

 


Széchenyi 2020