Köznevelési szakmai nap – A köznevelési törvény legújabb módosításai – Változások, tapasztalatok

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 16. és 2020. április 25. közötti időszakra meghirdetett konferenciáink és képzéseink a járványügyi helyzetre való tekintettel elmaradnak. A szóban forgó rendezvények egy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre, amiről minden jelentkezőt értesíteni fogunk.

Jelentkezőinket a későbbi időpontra automatikusan átjelentkeztetjük. Amennyiben az új időpont nem megfelelő a jelentkező részére, akkor lemondását a körülményekre való tekintettel minden esetben elfogadjuk!


 

2019. nyarán a parlament megszavazta a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását. Időközben megjelentek a végrehajtási rendeletek is, amelyek tartalmazzák a részletszabályokat és kijelölik a felelős szerveket. A tavalyi év végén további törvénymódosítások is történtek, amelyek a köznevelési és szakképzési rendszer különválásáról, továbbá több köznevelési hatósági és egyéb feladat átcsoportosításáról, más szervekhez telepítéséről rendelkeznek. Előadóink első kézből ismertetik a jogszabályi változásokat, segítséget nyújtanak az új rendszerhez!

. .
10:00 - 15:00
(Regisztráció: 9:30 - 9:55)
Hunguest Hotel MILLENNIUM ***

Főbb témakörök

▪ A nemzeti köznevelésről szóló törvény legújabb módosításai
▪ Egyéni munkarend engedélyezése, felmentés az óvodába járási kötelezettség alól, a tankötelezettség megkezdésének elhalasztása részletszabályai és gyakorlati tapasztalatai konkrét ügyek kapcsán
▪ Mely szervek fogják a jövőben meghatározni az iskolai körzethatárokat, tartják nyilván az egyedi megoldásokat alkalmazó (volt alternatív) köznevelési intézményeket
▪ Mit lehet tudni a köznevelés rendszerében maradó szakképző intézményekről
▪ Milyen illetményemelések várhatóak a köznevelési ágazatban 2020-ban
Kérdések, konzultáció

Részvételi díj

29.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYEK

30% kedvezménnyel 20.930 Ft/fő + ÁFA,  ha egy cégtől többen jelentkeznek.

25% kedvezménnyel 22.425 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 11-ig beérkezik hozzánk.

10% kedvezménnyel 26.910 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése  március 16-ig érkezik be hozzánk.

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Ebéd (igény esetén): 3500 Ft/fő + ÁFA

 

A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

 


 

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, kávé költségét.

Az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Esetleges ebéd igényét a jelentkezési lapon jelezheti. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, valamint igény esetén az ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020