Ügyvezetők lapja előfizetési akció

Ügyvezetők lapja havi magazin, amelyet elektronikus formátumban is olvashat a www.cegmenedzseles.hu oldalon. Cégvezetés, marketing, a pénzügyek, a munkaügyek, jog. Ha július 14-ig előfizet az Ügyvezetők lapjára 12 hónapra hónapra 25.200,-Ft-ért – ajándékként küldjük az Ügyvezetők kézikönyve 2017 című könyvünket. Előfizetés a számlázási és postázási cím megadásával: info@adonet.hu.

Az Ügyvezetők lapja hónapról hónapra szakmai segítséget nyújt az ügyvezetői feladatok ellátásához a cégvezetés, a marketing, a pénzügyek, a munkaügyek és a jog területén. Az Ügyvezetők lapja segíti a cégvezetőket, hogy képben legyenek a már követhetetlen változásokkal. A megfelelő információk ismerete hiányában akár évi több millió forinttal is kevesebb maradhat a cég kasszájában. A cégvezetés veszélyes üzem az ügyvezetőre nézve is, ezért hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezető személyét érintő felelősségi és szerződési kérdésekkel, az ügyvezetőt védő megoldásokkal. Lapunk írásai segíteni fogják az ügyvezetőt abban is, hogy elkerülje a cégvezetés buktatóit. Regisztráljon oldalunkon, itt a lapot előfizetőként elektronikusan is olvashatja, iratkozzon fel online hírlevelünkre is.

Előfizetési díj: 25.200,-Ft/év.ÜGYVEZETŐK LAPJA ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK:Az előbbi előfizetési díjért az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:1. Ügyvezetők lapja havi magazin 2. A magazint elektronikus formátumban is olvashatja a www.cegmenedzseles.hu oldalon 3. Ügyvezetők lapja Online: Hírek, Hírlevél, Szabályzatok Segédletek, Iratminták a www.cegmenedzseles.hu oldalon. 4. Cégmenedzselés Akadémia: e-learning képzések, szakmai előadások a www.cegmenedzseles.hu oldalon. ÜGYVEZETŐK LAPJA ÜGYFÉLSZOLGÁLAT – ahova bármely kérdésével és észrevételével bizalommal fordulhat: telefon: 06 82 511 242 – E-mail: info@adonet.hu, Fax: 06 82 511-241. Levélcím: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf.: 132. Ügyvezetők lapja honlapja: www.cegmenedzseles.hu.

Ügyvezetők kézikönyvéről további információ itt!Ha július 14-ig előfizet az Ügyvezetők lapjára 12 hónapra hónapra 25.200,-Ft-ért – ajándékként küldjük az Ügyvezetők kézikönyve 2017 című könyvünket. Előfizetés a számlázási és postázási cím megadásával: info@adonet.hu


Széchenyi 2020