A SIKER KILENC ÚTJA KONFERENCIA

Fedezd fel a saját utad kilenc, ismert, hazai, sikeres ember élettörténetén keresztül. Biztos, hogy valamelyik előadó vágyaival céljaival, megélt sikereivel tudsz majd azonosulni. 

Honnan tudjuk ezt?

 …mert mind a kilenc előadó az Enneagram karakterrendszének egy-egy képviselője lesz majd, így lefedve az emberi személyiségtípusok teljes palettáját.

 

Személyes példákon, különleges nézőpontokon keresztül, kilenc ismert,
hazai sikeres ember élettörténetén keresztül:

 • kudarckezelés
 • fejlődés
 • működő megoldások
 • önismeret

 

” Aki másokat ismer, okos; aki önmagát ismeri, bölcs; aki másokat legyőz erős; aki önmagát győzi le, hős. ”

Lao Ce

 

De mi a siker fogalma?


A siker mindenkinek mást jelent.

Mi is az Enneagram?

A típusok három csoportba oszthatók aszerint, hogy elsősorban mi irányítja az egyes embereket. Vannak érzelem-, gondolkodás-, és ösztön-orientált személyiségek. Mindegyik csoportnak megvan az erénye, gyengéje, félelme, és motivációja.

 

Ha nem ismered az igazi vágyaidat (és nem azt, amit mások várnak tőled), akkor szinte biztos, hogy:

 • ​nem tesz boldoggá a munkád
 • ​ez kihatással van a kapcsolataidra
 • ​hatékonyabb is lehetnél az önmegvalósításban

Az találja meg, hogy mi teszi boldoggá és sikeressé, aki:

 • ​hajlandó ránézni arra, mik is az igazi vágycéljai
 • ​szembe mer nézni a legnagyobb félelmeivel
 • ​kész tanulni másoktól
2018. október 07.
9:00 - 18:00
(Regisztráció: 8:00 - 9:00)
ELTE Lágymányosi Campus - Északi tömb

Főbb témakörök

9:00-9:20 – Megnyitó

 


9:20-10:00 – Boér Tamás

Tamás személyes fejlődésének tapasztalataiból kiindulva jött rá, hogy mennyi rejtett erőforrással rendelkezünk mindannyian, és milyen fontos ezeket tudatosítani, és mozgósítani. Egyik ilyen mozzanat sok évvel ezelőtt a részvétele egy Enneagram tréningen volt. Nincs ember a világon, aki ne lenne motivált magasabb életminőség elérésére – ehhez pedig a személyes fejlődés, az ön- és emberismeret elengedhetetlen.

Tamás kis- és mikrovállalkozások tulajdonosainak fejlődését gyorsítja fel a jobb eredmények érdekében. Vallja, hogy vállalkozásod olyan, amilyen te vagy. Vállalkozásod soha nem fogja túllépni a te korlátaidat. Ha vállalkozásodat magasabb szintre szeretnéd fejleszteni, akkor kezdd a saját személyes fejlődéseddel.


10:00-10:40 – Soma Mamagésa 

Spitzer Gyöngyi, születési nevén Somogyi Gyöngyi Zsuzsanna, művésznevén Soma Mamagésa magyar énekes, előadóművész, műsorvezető, újságíró, életszemléleti tanácsadó, spirituális tanító.

Spitzer Gyöngyi (született Somogyi Gyöngyi Zsuzsanna, vezetéknevéből ered a Soma becenév)[1] 1966. május 29-én született Debrecenben egy ötgyermekes család első gyermekeként. Arra a kérdésre, hogy mi szeretne lenni, már pici korában ezt válaszolta: „színész, költő, festő, író”. Kétéves koráig Debrecenben, majd 18 éves koráig Hajdúnánáson élt.


10:40-11:00 – Szünet

 


11:00-11:40 – Kósa L. Adolf

 

51 éves, budapesti születésű boldog férj vagyok, aki:

– 5 gyermekért felelős, de még többszázat tart életben, 
– sok papírral tudja igazolni, hogy milyen okos fiú, de amiből él, ahhoz nem kellett papír,
– mindig tudott nagyobbat álmodni, mint amire a környezete lehetőséget adott,
– erejéből többre futotta, mint amit mások lehetségesnek tartottak,
– sohasem figyelt azokra, akik éppen le akarták beszélni valamiről.


11:40-12:20 – Pásztor Anna

 

​Többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő, előadóművész, színész, táncművész.

New Yorkban Alvin Ailey neves táncintézetében, Magyarországon a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. A Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett diplomát. Lenny Kravitz előzenekaraként zenélt. 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest.

Előadásában arról fogjuk kérdezni, hogy hogyan éli meg a különlegességét a hétköznapokban és a színpadon.


12:20-13:20 – Ebédszünet

 


13:20-14:00 – Galla Miklós

 

Magyar humorista, zenész, a HOLLÓ SZINHÁZ vezetője, a L’ART POUR L’ART Társulat egykori tagja. A GM49 együttes zene- és szövegszerzője, valamint frontembere volt. Napjainkban folytatódik a zeneszínpadi jelenléte a GM több mint 49 formáció által.

Laár Andrással már 1981-ben megkezdődött munkakapcsolata, majd 1986-ban megalakult a L’ART POUR L’ART Társulat, 1990-ben pedig a Holló Színház.

A BESENYŐ CSALÁD Margitjaként is megismerhette a közönség, valamint emlékezetes figurája volt a saját viccein nevető humorista. Galla Miklós 1992-től dolgozott a MONTY PYTHON Repülő Cirkusza fordításán.


14:00-14:40 – Szalay Ádám

Az előadása címe: Lépj ki az élet nagy váróterméből! – avagy a „ha majd, akkor” életfilozófia kellemetlen buktatói

Aki biztonságra törekszik, az garanciákat vár az élettől. Vagy legalább valamilyen jelet, hogy megéri így vagy úgy döntenie. De aztán sosem tudja magát ELÉGGÉ bebiztosítani, vagy nem elég meggyőzőek a jelek, úgyhogy inkább üldögél az élet nagy várótermében. És álmodozik arról, hogy ha majd (megfelelő rész behelyettesítendő) elegendő mennyiségű pénzt rakott össze, egy szobával nagyobb lakásra tett szert, ledobott 10 kilót, megszerezte a papírt, megtalálta a megfelelő társat… nos akkor majd tényleg elszánja magát és valóban változtatni fog az életén.


14:40-15:00 – Szünet

 


15:00-15:40 – Szalmás Gábor, Dj Smash

 

Már fiatalon tudta, hogy pontosan mit szeretne az életétől. Szabadságot, biztonságot és olyan „munkát”, ami nem is munka. Amit szenvedéllyel, szívvel tud és akar végezni, hiszen az ember találja meg azt a hivatást, ahonnan soha nem akar szabadságra menni. Ő megtalálta! Az emberek, a zene szeretete a fények-, a hangosítás világa alapot adott arra, hogy tudja, merre induljon. Az hajtotta a kezdetektől fogva, hogy mindig a legjobbat adja a megrendelőknek. Mindig többet és mindig jobbat. Munkájában és az élet minden területén maximalista! Az élet szeretete és szenvedélye a sikerének kulcsa.


15:40-16:20 – Bárdosi Sándor

Olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok; szumó világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok; birkózóedző.

Jelenleg a Sláger Rádió reggeli adásának egyik műsorvezetője.

Az olimpián legyőzte a svéd Európa-bajnok Martin Lidberget, majd technikai tussal az ausztrál Olczakot. A venezuelai Bartolozzi elleni sikerével bejutott az elődöntőbe. A döntőben a világklasszis Yerlikaya bírói döntéssel legyőzte őt.


16:20 – 16:40 – Szünet


 

16:40 – 17:10  – Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula

Megmutathatjuk, attól, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki lehet ugyanúgy, csak más úton, mástól sikeres és boldog.

Nézzük meg együtt, kinek mit jelent a siker, a mélypont, a kitartás, a fejlődés és a boldogság.

Ezen a napon mi leszünk a házigazdák. Tartsatok velünk ezen az izgalmas önismereti kiránduláson!

Több, mint egy évtizede foglalkozunk személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. E témakörben könyvet is írtunk Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, ami eddig több, mint 3000 példányban fogyott el 2017. áprilisi megjelenése óta.
Tréningeket tartunk nem csak Magyarországon, hanem Svájcban, Németországban, Angliában, Ausztriában, Szlovákiában és Székelyföldön is.


17:10 – 17:50 – Böjte Csaba testvér

aki, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása. Jelenleg 2500 nyomorgó gyermekről gondoskodik intézményeiben és további százakról nevelőszülői rendszerben

 

Részvételi díj

Alap jegy: 29.900 Ft/fő + Áfa
VIP jegy: 69.900 Ft/fő + Áfa

Kedvezmények

Alap jegy: korlátozott ideig – 14.990 Ft/fő + áfa

Páros jegy: korlátozott ideig – 21.990 Ft/2 fő + áfa

VIP jegy: korlátozott ideig – 49.990 Ft/fő + áfa (jelentkezéskor jelölje meg, hogy „szeretnék ebédet”)

VIP jegy tartalma:

 • soron kívüli beléptetés
 • ültetés az első sorokban
 • exkluzív ebéd
 • egész napos bekészítés
 • lehetőség közös fényképre néhány előadóval

Jelentkezési és részvételi feltételek

Egyéb információk: Az ár tartalmazza a rendezvényen való részvétel költségét.

VIP jegy, és benne az ebéd külön igényelhető, melyet az alap részvételi díj nem tartalmaz. Ezt az igényét a jelentkezési lapon a „szeretnék ebédet” kiválasztásával jelezheti.

VIP jegy tartalma:

 • soron kívüli beléptetés
 • ültetés az első sorokban
 • exkluzív ebéd
 • egész napos bekészítés
 • lehetőség közös fényképre néhány előadóval

Jelentkezési és részvételi feltételek:
1. A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.
4. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
5. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a konferenciáról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:
Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.
A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@infoszfera.hu

Széchenyi 2020